Acupunctuur herstelt het stromen van de energie en kan zo klachten verhelpen of voorkomen

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom we eten en ademhalen?
Het antwoord is eenvoudig: het is bedoeld om het lichaam van energie te voorzien.
Energie is de basis van gezondheid en nodig voor het functioneren van ieder orgaan en iedere cel. Als de energie niet vrij kan bewegen, heeft dit consequenties voor ons lichamelijk en geestelijk functioneren: we verzwakken en ontwikkelen klachten.

Hoe werkt een acupunctuur behandeling?
In de behandeling wordt acupunctuur ingezet om gestagneerde energie weer in beweging te brengen. Spieren, gewrichten, bindweefsel en organen worden vrij gemaakt van onnodige spanning.
Wanneer het lichaam vrij is van spanning, kunnen bouw- en brandstoffen beter de plaats van bestemming bereiken. Door haarfijne naaldjes te plaatsen in een acupunctuurpunt wordt de afgifte van pijnverzachtende en stressverlagende stoffen gestimuleerd, de verwerking van afvalstoffen verbeterd en worden ontstekingsreacties verminderd.

Acupunctuur helpt bij veel verschillende klachten.
Een acupunctuurbehandeling kan toegepast worden bij een slechte spijsvertering, als uw energie uit balans is, bij spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij hoofdpijn, hormonale disbalans en nog veel meer klachten.
Hier vindt u een volledige lijst met indicaties

Heeft u klachten?
Laat uw naam en telefoonnummer achter op; info@treaschoonderwoerd.nl, dan bel ik u voor een vrijblijvende telefonische kennismaking om te kijken of ik u hierbij kan helpen.

“Trea luistert goed naar je verhaal en je klachten en de behandeling met naaldjes valt enorm mee. De combinatie van acupunctuur, bewegingsadvies en voeding maakt dat Trea uitermate bekwaam is om je met diverse klachten te helpen. Mijn hoofdpijn is veel beter onder controle dankzij haar behandelmethode”.

Marjolein Geelen