“Movement is life and without movement life is unthinkable.”

Moshe Feldenkrais

Ons lichaam is continue in beweging. Bij beweging denken we vooral aan spieren, maar onze spieren doen nog veel meer.
Zo helpen de spieren in onze darmen bij het verteren van voedsel en pompt de hartspier het bloed rond om iedere cel in ons lichaam van energie te voorzien. Kortom om ons fit en vitaal te voelen is beweging van groot belang.

Bewegingstherapie: hoe werkt het?
De behandeling is gericht op het verbeteren van de beweeglijkheid van spieren, gewrichten, bindweefsel en organen. Trea gebruikt in haar behandeling hiervoor o.a. massage- en bindweefseltechnieken uit de Chinese geneeskunde. Dit alles met als doel de doorbloeding en energiedoorstroming in gang te zetten waardoor afvalstoffen beter het lichaam kunnen verlaten en voedingsstoffen beter ter plaatse kunnen komen en klachten kunnen verbeteren.

“Mijn klachten waren heel divers: van oververmoeidheid tot zenuwpijn in armen en benen, van slechte concentratie tot moeite met juiste woorden vinden, maar ook aanhoudende misselijkheid en amper eetlust. Trea was vanaf het eerste contact erg behulpzaam en had vooral een goed luisterend oor. Zij heeft door luisteren, vragen, lichamelijk en bloedonderzoek mijn klachten in relatie gebracht met mijn eetpatroon en leefstijl om zodoende een compleet beeld van mij te krijgen. Na 6 maanden met regelmatige behandelingen en een toegespitst voedingsadvies aangevuld met supplementen zijn mijn klachten aanzienlijk verbeterd en heeft zij mij bovendien bewust gemaakt van de effecten van voeding en levensstijl op mijn lijf “.

Ilona Essers