Cure sometimes, treat often, comfort always.

Hippocrates

Trea Schoonderwoerd is opgeleid als fysiotherapeut (HvU,1996) en heeft na haar opleiding ruime ervaring opgedaan in Nederland en Engeland. Na het voltooien van de studie acupunctuur (TCMA, 2004) is zij kort daarna haar praktijk voor acupunctuur gestart. In de daaropvolgende jaren heeft zij zich verder verdiept en bekwaamd in voeding en gezonde eet- en leefgewoontes gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde alsmede door het volgen van de opleiding orthomoleculaire voedingsleer volgens de klinische PNI.

Deze verdieping heeft er toe geleid dat de behandeling bij Trea altijd uitgaat van: evenwichtige voeding en een goede spijsvertering, een optimale energiebalans en passende beweging.

Lekker slim eten
Naast het behandelen en coachen van mensen met gezondheidsklachten, is een belangrijke pijler in het werk van Trea: het organiseren van lezingen en workshops. Onder de titel ‘lekker slim eten” krijgen mensen op een heldere, praktische en smakelijke wijze inzicht in de gevolgen van voedingskeuzes en leefstijl op de gezondheid.

Ook is Trea docent voedingsleer aan de TCMA.